2011. május 25., szerda

Japán kristálygomba- 1 adag - Jelenlegi ára: 1 Ft

100. -Ft-s vétel ár alatt NEM postázom és személyes átvétel is kizárólag címemen lehetséges.
Kérem a kedves nyertest, hogy olvassa el az értesítő levelet, amit a rendszer automatikusan küld!!!
A munkahelyemen nincs internet kapcsolatom, munkaidőben a telefont is csak elvétve tudom felvenni.
A hétvégét leszámítva csak este tudok reagálni a levelekre.
Megértéseteket előre is köszönöm.
Amennyiben csütörtökön vagy pénteken érkezik meg az összeg, úgy már csak hétfőn postázom. Elvileg nem lenne baja, de nem szeretném, hogy napokig valamilyen raktárban hányódjon. Műanyag palackban küldöm.
Japán kristálygomba
Ez elég hivatalosan hangzik, de kipróbáltam és valóban működik.
A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik.
Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.
Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkolózis, rák, a gyomorbántalmak, stb.
Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is.
Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a. â01D Japán kristálygomba â01D A fehéres-áttetsző, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével â01D tápláljákâ01D. Ettől intenzív erjedést okoznak és sokasodnak.
Ez a â01D Japán kristályâ01D Franciaországban ( és időközben Németországban is) â01CVizikefírâ01D néven terjed. A francia szőlészek ez egészség- és vízjavítás céljára használják.
A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzők a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fő alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztőfajok előfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó.
A beteggyógyításban a kristálygomba, mint anyatejpótlék, terhességi ekcéma ellen is szolgált, valamint krónikus női altesti betegségeknél.
Felhasználási lehetőségek: idegbetegségek, belső daganatok, bronchitilis, vérszegénység, vérkép problémák, sklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás.
Naponta 1 liter, 2-6 hónap alatt gyógyul.
Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel lemosni, 2-4 nap alatt eltűnnek.
A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.
Elkészítése (2 literhez): Széles szájú nem fém zárható edényt, vagy üveget használjunk. (Pl.: ha nincs ilyen nagy üvegünk, műanyag üveg tetejét levágjuk és fóliával meg befőttesgumival zárjuk) 6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosni, 8-10 dkg cukrot ízlés szerint, 1 db száraz fügét, vagy 8-10 szem mazsolát, esetleg 1 db. aszalt barackot, a és fél jól megmosott citromot teszünk bele. 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük.
Minden nap megkeverjük. Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk.
Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen. A kristálygombát langyos folyóvíz alatt műanyag szűrőben alaposan kimossuk és a fent megadott módon újra felhasználjuk.
A belőle készített ital a hűtőben néhány napig eláll. Fogyasztása hűtve a legjobb.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 22:27
. Japán kristálygomba- 1 adag - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése